Prästbackens kennel

Uppfödning av svart & fawn mops

Planer

 

 

                         

Gå gärna in på TILL SALU och kika!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INGA FLER VALPAR HOS PRÄSTBACKENS KENNEL.....

Efter 20 fantastiska år med mops har jag nu beslutat mig för att avveckla mitt "hunderi". Jag har inga hundar kvar i min ägo längre, men jag rekommenderar alla som är intresserade av mops från mig, att ta kontakt med Anne, Qanakas kennel, som jag har haft ett nära samarbete med under många år! 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 

ELIN ÄR SÅLD!!!

Nu har Elin hittat ett nytt hem, hon har flyttat till Marielle Lidström i Arvidsjaur! Jag önskar henne LYCKA TILL med lilla Elin!

 

TIKVALPEN ELIN ÄR TILL SALU! 

Nu har jag slutligen bestämt mig för att sälja tikvalpen, Prästbackens Ettriga Elin. Hon är en pigg & glad mopsvalp som ser kompakt och fin ut. Om ni är intresserade så hör av er till mig, ni är också välkomna att hälsa på för att få träffa henne.

NU HAR HANVALPARNA -EVERT OCH ESKIL- HITTAT EGNA FAMILJER OCH FLYTTAT HEMIFRÅN! Tikvalpen, Elin, kommer jag att behålla här hemma åtminstone ett tag till! Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska spara henne eller inte.... Så tillsvidare blir hon kvar!

VALPAR TILL SALU! Nu har det blivit dags att söka nya hem till E-kullen, Udias och Kellys valpar, 1 tik och 2 hanar. De är redo att flyga ur boet tidigast 10 mars -13, då de hunnit bli 8 veckor. Alla 3 är livliga och kavata med en mycket bra matlust! Du/ni är välkomna att kontakta mig för att komma och hälsa på valparna och deras mamma!

Mer info om du går in på sidan "Till salu" här ovanför!

dscn0828.jpg Prästbackens Envetne Evert 8 v.

dscn0819.jpg 5 v. på bilden. Tiken i mitten.

________________________________________________________________

UDIA HAR VALPAT! Söndag 13 januari 2013 föddes hennes och Kellys valpar, 2 hanar & 2 tikar. De är livliga små krabater med bra könsprägel, kraftiga och fina! Dessvärre så vände en av tikarna tillbaks, men Udia har fortfarande 3 präktiga valpar i lådan! De går stadigt upp i vikt, är pigga & alerta. 

Udia (SE UCH Prästbackens Unika Udia) är parad v.47, 2012 med Kelly (Portenta Ned Kelly) Jag är rätt säker på att Udia är dräktig, hon beräknas valpa runt den 14 januari 2013. Detta är en kombination som jag hoppas mycket på.

Om du känner att du är intresserad av en valp, med dessa intressanta linjer, så kontakta mig gärna!

 

Inez (Nordanvindens Inez Beatadotter) är parad med Axel (Semlans Carl-Axel).  Hon är med största säkerhet DRÄKTIG & beräknas valpa runt den 17 oktober 2012.

INEZ HAR VALPAT! Det blev 1 liten hanvalp! Han är såld.

 

 

                            

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)