Prästbackens kennel

Uppfödning av svart & fawn mops

Nyheter

JAG TACKAR FÖR MIG.....

EFTER 20 HÄRLIGA "MOPSÅR" SÅ HAR JAG NU TAGIT BESLUTET ATT DRA MIG TILLBAKA!

INGA FLER KULLAR ÄR INPLANERADE OCH JAG KOMMER INTE HELLER ATT HA NÅGRA MOPSAR KVAR I MIN ÄGO!

Jag kan varmt rekommendera dig, som är intresserad av en mops från mig, att ta kontakt med min "bonus-dotter" Anne, Qanakas kennel. Vi har ett mångårigt samarbete bakom oss och min fru Zandra var den som "fostrade" henne inom mopseriet när Anne skaffade sin första mops 2004 (från oss, såklart!) 

_________________________________________________________

NU FLYGER LILLA ELIN UR BOET!

Prästbackens Ettriga Elin är såld & flyttar till sitt nya hem hos Marielle i Arvidsjaur till midsommar!

_________________________________________________________ 

TIKVALPEN ELIN SÖKER NYTT HEM!  

Nu har jag äntligen bestämt mig och kommit fram till att Elin ska få flytta hemifrån! Hon är en väldigt pigg liten dam som ser lovande ut, med bra benstomme och fint huvud. Om ni är intresserade av Prästbackens Ettriga Elin, eller vill komma och hälsa på henne, så hör av er till mig!

_________________________________________________________

HANVALPARNA ÄR SÅLDA OCH HAR FLYTTAT TILL SINA NYA HEM!

Elin, tikvalpen, blir kvar här hemma då jag inte riktigt har bestämt mig ännu för om jag ska spara henne eller inte. Så tills vidare stannar hon kvar medan jag funderar lite till på hur jag ska göra! 

_________________________________________________________ 

NU ÄR E-KULLEN SNART REDO ATT FLYTTA HEMIFRÅN!

1 tikvalp och 2 hanvalpar finns att tinga, för leverans tidigast 10/3 -13, då de blivit 8 veckor. Valparna verkar mycket lovande, de är korta, kompakta med en bra könsprägel. Som alla mopsvalpar är de också väldigt nyfikna och livliga! För ytterligare info, gå in här: "TILL SALU" och läs mera! Dessutom är du självklart välkommen att kontakta mig om du har frågor eller om du vill komma och träffa valparna!

dscn0840.jpg Elin 8 v.

dscn0812.jpg Tikvalpen Prästbackens Ettriga Elin, 5 v. på bilden. 

_____________________________________________________

UDIA HAR VALPAT!

Den 13/1 -13 nedkom Udia med 4 kraftiga och pigga valpar, 2 hanar och 2 tikar. Ena tiken vände dock tillbaks, men de 3 som är kvar är väldigt alerta! De äter bra och ökar fint i vikt. Allt gick jättebra och Udia är en riktigt duktig mamma. Jag tror att dessa valpar kan bli lovande, då det finns spännande linjer bakom både Udia och Kelly. Vid intresse av valp, kontakta mig så berättar jag mer!

_____________________________________________________ 

Udia har börjat bli rund om magen, så jag är rätt säker på att hon är dräktig! Eventuella valpar beräknas födas runt 14 januari 2013. Kontakta mig gärna redan nu, vid intresse av en valp!

___________________________________________________________

Inez & Axels lille hanvalp, som heter Prästbackens Duktige Didrik, flyttar till sin nya familj den 10/12 -12. Som tur är så bor de i grannbyn, inte långt från mig, så jag kommer att kunna följa Didde (som han kommer att kallas) på nära håll. Jag önskar hans nya familj LYCKA TILL med den lille krabaten!

____________________________________________________________

 Udia (SE UCH Prästbackens Unika Udia) har börjat löpa och är nu parad med Kelly (Portenta Ned Kelly) Eventuella valpar beräknas födas under v.4, 2013. Vid intresse av valp ur denna spännande kombination, kontakta mig gärna redan nu! 

____________________________________________________________

 Inez är parad med Axel & jag är ganska säker på att hon är dräktig! Valparna beräknas komma kring den 17 oktober -12  Vid intresse av en valp ur denna kombination så kontakta mig! INEZ VALP HAR KOMMIT!!!!  Det blev en hanvalp. Han är såld!

____________________________________________________________

Jag har tänkt omplacera Rita. Gå in här TILL SALU och läs mera!          

                       

Foto: Nordanvindens kennel

______________________________________________________________

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)